P-PENNUT OVAT SYNTYNEET 9.3.2020

P-pentueeseen syntyi viisi urosta ja kolme narttua. Jos olet kiinnostunut sijoituspennusta ja haluat harrastaa tai etsit itsellesi omaa harrastuskaveria, ole yhteydessä.

Yhdistelmä on Suomen Hovawart ry:n jalostustoimikunnan hyväksymä. Yhdistelmä KoiraNet-jalostustietojärjestelmässä.

Isä: FI KVA, IFH2, IPO-FH, FH2, BH, IHF IPO-FH 2018 Maailmanmestari, IPO-FH SM-HOPEAA 2016, FH-ROTUMESTARI 2016, 2017, 2018, 2019 USKIHOFF'S DEMON (Piru)

A/A, 0/0, silmät ok, DM N/N. LT 157p. laukausvarma. Näyttelystä sert, varasert ja varacacib.

Emä: FI MVA, EE MVA, JK2, BH USKIHOFF'S MELINA (Lara)

A/A, 0/0, VA0, SP0, LTV0, silmät ok, DM N/N, kilpirauhastestattu terve. LT 187p. laukausvarma. Näyttelystä 3 x sert.

Tässä yhdistelmässä pääsen yhdistämään kaksi todella vahvan työmoraalin omaavaa upeaa jälkikoiraa, jotka ovat lisäksi myös omia kasvatteja. Molemmat ovat luonteeltaan tasapainoisia ja rauhallisia, mutta myös räväkkyyttä ja taistelutahtoa löytyy, kun sitä tarvitaan. Kumpikaan ei jätä työtä kesken vaan tekevät rehellisesti töitä loppuun asti. Vanhemmat ovat myös terverakenteisia ja rodunomaisia. Sukutaulusta löytyy myös menestyneitä näyttelykoiria.

Toivon tästä yhdistelmästä tasapainoisia ja rauhallisia työskentelyyn keskittyviä, kuitenkin temperamenttisia koiria, joten toivon löytäväni myös aktiiviharrastamisesta kiinnostuneita koteja. Unohtamatta myöskään kodinvahteja ja tasapainoisia perheenjäseniä. Pennut testataan sitten aikanaan ennen luovutusta. Ne luovutetaan rekisteröitynä, eläinlääkärin tarkastamana, sirutettuna, madotettuna ja mukaan pentupaketti.

Pennut syntyvät Laran omistajan Lotan luona Hämeenkoskella. Olen hyvin aktiivisesti mukana pentujen elämässä niiden ensimmäiset 7 viikkoa ja autan myös tulevaisuudessa tarvittaessa.


This combination allows me to combine two great offspring with a very strong work ethic. Both are balanced and calm in nature, but there is also good temperament and the will to fight when needed. Neither will leave work and will honestly work to the end. The parents are also healthy and race-like. There are also successful show dogs in the pedigree.

I hope from this combination of balanced and calm work-focused dogs. Also reasonably lively and sharp. Hope they are good home watch dogs as well. Puppies will be tested before they leave to new homes.